Jag väntar på svar angående min förändring i hypofysen. Jag vill veta om det är en tumör och jag vill veta ifall den orskar min kortisolbrist. Jag vill veta vad de tänker göra åt det och jag vill veta om behandlingen kan göra mig något piggare. Jag vill också få tag i min endokrinolog för att disskutera om de inte borde lägga in mig på en endokrinologisk avdelning för att göra fler utredningar, som min läkare på vårdcentralen pratade om.
 
 
Det är något som är fel i min kropp. Jag har över 70 symptom som jag slåss med dagligen, men den senaaste tiden har en del nytt uppkommit eller så har mina vanliga symptom ökat i intensitet eller förvärrats.
 
 
- Jag har utslag i hårbotten, ansiktet och över hela kroppen. Utslag som kliar och blöder.
- Min hud får konstiga flammande mönster över sig som ser ut som att kroppens alla ådror syns genom huden.
- Jag är mycket anfådd, har svårt att prata utan att luften plötsligt tar slut mitt i en mening.
- Mitt hjärta slår hårt och fort och mycket oregelbundet.
- Mina tinningar har svullnat upp.
- Min kropp och stenhård, det går inte att nypa tag i skinnet för att min kropp är så uppsvälld.
- Jag har gått upp över 30 kilo på mindre än 10 månader. De sista 20 kilona gick jag upp på mindre än fyra         månader!
- Jag svettas kopiösa mängder om natten. Så mycket att jag vaknar och måste byta om för att jag är alldeles    genomblöt.
- Mina koncentrationssvårigheter har ökat enormt.
- Min kraftlöshet har blivit värre.
- Mina muskler klarar ingen anstränging, jag får kramp och mjölksyra bara av att hålla i fjärrkontrollen en liten     stund.
- Huvudvärken har blivit värre.
 
 
Ja, det finns många fler saker att räkna upp men minnet är inte det bästa. Jag är säker på att min kropp genomgår något mer än Fibromyalgi, ME och EDS. Att de upptäckt kortisolbristen och förändringen i hypofysen är i alla fall ett steg i rätt riktning. Nu hoppas jag bara att de ska fortsätta hitta saker som går att bevisa svart på vitt, jämfört med mina övriga diagnoser. För något galet är det, jag bara vet det!

Kommentera

Publiceras ej