Nu har jag vilat hela dagen och jag börjar bli ganska rastlös. Men jag orkar inte ta mig an någonting. Jag har försökt lite då och då, men kroppen orkar knappt bära upp sig själv, så vad har jag för val? Jag får väl bli kvar här i soffan med värmefilten och datorn. Och en balkongdörr på glänt så den fantastiska friska luften kan få komma in.

Imorgon ska jag på årsmöte med min lokalförening för ME/CFS. Där ska jag även träffa två nyfunna vänner. Vi möttes alla tre på en föreläsning om ME/CFS, ganska jämngamla och alla lika ivriga att möta någon i samma ålder med samma sjukdom. Om det är något gott dessa sjukdomar burit med sig måste det vara andra människor man möter som man även finner en vän i. Jag minns hur gärna jag ville lära känna andra unga i samma situation som jag själv var i. Nu har jag gjort det och jag är väldigt tacksam över att jag mött dessa människor. Oavsett om det bara är genom mejl eller på riktigt

Jag hoppas bara jag orkar ta mig till mötet imorgon. Men nu har jag som sagt vilat hela dagen, så förhoppningsvis orkar jag med!