Himlen är alldeles blå och vacker, fåglarna sjunger och allt är så stilla. Det är fantastiskt fint och jag önskar att jag kunde komma ut på en liten morgonpromenad. Förr promenerade eller sprang jag varje morgon och jag tyckte så mycket om det. Speciellt de morgnar då jag sprang redan halv fem på morgonen. Det var underbart!
 
 
En del kanske tänker att jag borde klara av en liten promenad om jag nu så gärna vill det. Men det är förbannat svårt med den enorma smärta jag har i fötterna. Och ihop med den totala utmattningen så är det nästintill omöjligt att ta en promenad, det är därför jag har en rullstol.
 

Idag ska de både tvättas kläder och hår och det känns som en alldeles för stor utmaning. Tvätten går ganska smidigt, för det innebär att jag bara slänger in två maskiner och sen tar mina föräldrar över. Detta på grund av många trappor och ingen hiss. Och även på grund av att jag inte kan hänga upp tvätten i torkrummet på grund av smärtorna i nacken. Att tvätta håret är tyvärr bara ett nödvändigt ont.
 
 
I vanlig ordning är det nu dags för kaffe!