Idag är det alltså dags för besöket hos min endokrinolog. Och jag är väldigt nervös. Och rädd för att hon ska rasera det lilla hopp jag egentligen inte har. Leder inte detta möte till någonting så har jag en tid den 10 december på medicinavdelningen i Lund, vilket känns ganska betryggande. Jag vet dock inte vad endokrinologen i Lund har sett som min endokrinolog här inte har sett.
 
 
När min endokrinolog här i min hemstad upptäckte den lilla förändringen i hypofysen så kontaktade hon några specialister i Lund. Jag väntade och väntade på att få svar ifrån dem, men min endokrinolog sa att de inte hört av sig. Men så en dag kom det en kallelse till Lund i brevlådan vilket min endokrinolog inte förstod, men de vill träffa mig så jag tackar och tar emot och hoppas av hela mitt hjärta att de har något nytt att komma med!

2 kommentarer

Nilla

20 Nov 2014 10:38

Jag håller tummarna för dig <3

Svar: Tack ska du ha <3
vinglamedvingar.blogg.se

Fumlan

20 Nov 2014 16:02

Hoppas verkligen du fick positiva besked (positiva på det sättet att de kan hjälpa dig) idag! Jag håller tummarna för dig. Jag tycker inte alls att ditt förra inlägg var negativt, det lät ärligt. Vem som helst i din sits, som får kämpa som du varenda dag skulle uppleva samma sak. Du kommer inte må bättre av att låtsas på bloggen, fortsätt vara ärlig.
Kram!

Svar: Tack för att du önskade mig positiva besked och för att du höll tummarna. Vad skönt att du inte upplevde det som negativt. Jag har alltid sagt att jag tänker vara ärlig i bloggen, som du säger så mår ingen bättre av att man ljuger. Tack för din kommentar. Kram
vinglamedvingar.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej