Det är egentligen dags att gå och sova nu. Ögonen är nästintill omöjliga att hålla öppna. Och när de väl är öppna ser jag dubbelt. Så jag vet inte vilket som är att föredra när jag nu ska försöka skriva här. Vi får väl se hur det går.

 

Jag har haft migrän idag. Och trots att jag borde ha sovit bort större delen av dagen, då kroppen verkligen krävde sömn, så kämpade jag emot så mycket jag bara kunde. Men tillslut valde kroppen att söva ner mig och jag somnade trots att jag stretade emot.

 

Sedan ringde det på dörren och där stod mamma med en ny värmefilt under armen! Hur bra kan man vara? Den är riktigt mysig och varm och vi kommer väldigt bra överens.

 
Nu somnade jag mitt i skrivandet också, så nu är det nog verkligen dags att gå och lägga sig!
Min älskade, älskade värmefilt har gett upp. Jag fick lite panik när jag insåg att den inte fungerar längre. Jag som är så beroende av denna fantastiska bästa vän. Men, det går alltid att köpa en ny, så inga tårar fällda här inte. Världens bästa mamma har till och med erbjudit sig att springa ner på stan redan idag för att se ifall hon hittar en ny åt mig. Vad skulle jag göra utan henne?
 
TIlls vidare använder jag en värmedyna som man knäpper runt nacken och ryggen. Så helt utan värme är jag inte.
 
Nu känner jag en begynnande migrän, tack och hej!

Det finns inga planer för dagen och det känns så väldigt skönt! Jag vet ju dock att jag även tycker att det är väldigt jobbigt med att vila och göra ingenting, men just för tillfället känns det bara bra och skönt att slippa göra någonting idag!

 

Symtomen är många på grund av överarbetning. Halsen och mina körtlar börjar svida och göra ont då och då, sedan går det över igen. Det brukar vara ett tecken på att jag kört på alldeles för hårt. Och det blir inte bättre i kommande vecka då jag har hela fyra läkarbesök som jag måste gå på. Men jag går ju till doktorn för att få hjälp med saker och ting, så det är väl bara bra att jag ska dit.

 

Min enda plan för dagen är att i lugn och ro sitta med gitarren och försöka skapa någonting vackert. Jag hoppas jag orkar med det i alla fall.