Idag kom det en liten present med posten. Helt oväntat kom det här fina kuvertet med någonting inuti och gjorde min dystra fredag lite roligare. Jag fick ett fint halsband av en kär vän som bor många mil bort ifrån mig. Att halsbandet dessutom är en fyrklöver gör det hela så mycket finare, jag behöver all tur man kan få. Jag har så fina vänner och jag är så tacksam över det.

 
I måndags ringde min läkare på vårdcentralen. Han ville veta hur det hade gått för mig inne på akuten i Malmö. Vi hade ingen inbokad telefontid och det faktum att han tog sig tid att ringa visar på att han faktiskt bryr sig och är bekymrad över mig. Och det är jag så oerhört tacksam över!
 
 
Han fick dock prata med min mamma för jag orkade inte. Han pratade med mamma om att han funderade på om det kanske skulle vara möjligt för mig att bli inlagd på en endokrinologisk avdelning i Malmö. Han kan inte bestämma det, men han tyckte att jag skulle ta upp det med min endokrinolog. Och jag hoppas att hon också tycker att det är en bra idé för det skulle vara betryggande att bli inlagd och få genomgå fler undersökningar.
 
 
Jag hoppas att min endokrinolog tycker att det är en bra idé och att det ens är möjligt. Vi får väl se vad hon säger när jag (mamma) får tag på henne.

Igår var jag på ögonmottagningen för att göra en synfältsundersökning. Jag fick en lapp för ena ögat och skulle fokusera på en orange lampa. Och varje gång jag upplevde att det dök upp små ljusprickar runt den orangea lampan skulle jag trycka på en knapp. För någon med värkande ögon och hemsk huvudvärk var detta väldigt plågsamt då det tog flera, flera minuter för varje öga. Men det måste ju göras och det var snart över. Sköterskan fick hela tiden be mig att öppna ögat mer och mer för hon sa att mina ögonlock föll ner hela tiden. Inte konstigt när man är kroniskt utmattad täntke jag.
 
 
Hon frågade även om jag fått svar på min röntgen av hypofysen. Har man en tumör där kan den trycka på synnerverna, så jag antar att det är därför de skickar mig till ögonmottagningen hela tiden.
 
 
Nu får jag bara vänta och se vad läkaren har att säga om undersökningen.