Klockan åtta gick bilen här ifrån och en timme senare satt jag i ett rum fullt med elrullstolar. Jag fick prova tre modeller och körde lite fram och tillbaka i rummet. Det var ett enkelt val, jag tog helt enkelt den som var mest bekväm, det är ju det viktigaste. När jag bestämt mig för min modell var det dags att testköra utomhus. Jag fick beröm för min styrning och det kändes riktigt skönt att kunna ta sig fram på egen hand efter att ha känt sig så besvärlig när jag blivit körd i Madame Rull.
 
 
Jag fick testa att köra nerför en brant backe, eftersom det är en backe ner till garaget där min elrullstol ska stå. Det var inte alls så läskigt som jag trodde det skulle vara. Uppför gick också bra. Sedan fick jag testa att köra ner för en liten kant också och sedan var jag nöjd med provkörningen. Vi gick igenom lite papper och andra viktigheter och sedan fick jag äntligen sätta mig i bilen igen och slumra till på vägen hem. Och när vi närmade oss hemmet började jag nästan gråta för att jag skulle vara tvungen att gå uppför trapporna för att komma hem. Trapporna som blir svårare och svårare att komma upp för för varje gång jag går i dem.
 
 
Jag slet av mig alla obekväma kläder och bäddade ner mig med värmefilten och satte igång min serie. Kort därefter somnade jag och sov i två timmar. Och när jag vaknade fortsatte jag som alla andra dagar att titta på serien och ha det väldigt tråkigt.
 
 
Idag är min plan att somna tidigt och sova hela natten lång. Jag tänker inte vakna halv tre av att benen är hysteriska eller för att något gör ont. För i morgonkväll ska jag på teater och det tänker jag se till att orka med!

2 kommentarer

Anonym

03 Dec 2014 18:41

Åh,vad skönt det låter med egen frihet:-)Vad blev det för modell,var det med joystick?Jag väntar på besked om min ansökan går igenom här i Västra Götaland.Usch,vill så gärna bli lite mer självständig och slippa köras runt på!!!

Svar: Ja, det ska verkligen bli skönt att slippa känna sig så besvärlig! Det blev en med joystick ja, Luca tror jag modellen heter. Håller tummarna för att du också ska få en elrullstol!
vinglamedvingar.blogg.se

Sofia

04 Dec 2014 14:28

Jag har funderat på om jag kanske ska skaffa mig en sådan där värmefilt.

Svar: Det är väldigt skönt. Jag använder den ju främst för att lindra värken med värmen. Men det är ju skönt ändå, även om man inte har ont.
vinglamedvingar.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej